Меню
Меню

За нас

Ние знаем, че нашата интернет аптека е нашето лице. За това влагаме особено старание в изготвянето на описанията на лекарствата, билките, хранителните добавки и всички други продукти, които предлагаме. Ние не просто вземаме описанието, което производителя на продукта предлага, ние го допълваме с информация от различни медицински източници. Целта ни е да ви дадем максимално количество вярна информация, за да може да направите своя избор максимално правилно.
Не трябва да забравяте, обаче, че самолечението е опасно. Винаги се консултирайте с лекар и/или фармацевт относно диагностицирането и воденето на лечебния процес. За това и ние сме готови винаги да Ви консултираме. Може свободно да ни пишете на
e-mail или във Facebook.

Девизът на фирмата ни е „Само това от което имате нужда“. В него се съдържа цялата ни философия на работа – да предлагаме продукти от качествени производители, които са се доказали във времето, да предлагаме информация от проверени източници, да Ви предложим продукт (или съвет), който е най-подходящия за Вас (не за някой друг)!
И понеже уважаваме правото на клиента, ако Вие желаете даден продукт, който не предлагаме в интернет аптеката, ние сме готови да го поръчаме и да Ви го доставим*.

*Не се отнася за лекарства по лекарско предписание.

Сравнение на продукти