Програма за редовни клиенти "Фармацевтична грижа"

Скъпи пациенти,

Чрез програмата искаме да Ви благодарим ви, че сте наши редовни клиенти.
Включването към програмата за редовни пациенти е безплатно и става бързо и лесно. Достатъчно е да попълните четливо приложения формуляр на кирилица и да го предадете на обслужващия ви фармацевт.
Данните, които предоставяте са поверителни и ще бъдат използвани единствено за нуждите на аптеката, която е регистрирана като администратори на лични данни по Закона за защита на личните данни.
Картата се получава лично и на място поради специфичната здравна информация, до която дава достъп тя. Самата карта не е носител на информация.
Когато пазарувате в аптека Фарма 2009, имате възможност да трупате точки във Вашата пациентска карта.
Тези точки Ви дават възможност да получите допълнителна отстъпка.
За всеки 6 лев в брой от Вашата сметка Вие получавате по 1 (една) точка. Точките могат да се ползват за отстъпка при следваща покупка, като на 6 точки се полага 1 лв. отстъпка. Натрупаната отстъпка трябва да се ползва наведнъж. След това започвате наново да събирате точки.
Ако не представите Вашата карта преди издаването на касовата бележка, добавянето на точки ще бъде невъзможно.
На основание чл. 2, ал. 4 от Наредба № 28 от ЗЛАХМ в програмата не участват лекарствени продукти, които се отпускат по лекарско предписание.
За всеки редовен клиент тя носи допълнителна отстъпка, но за всеки пациент тя съдържа важна информация за вече използваните лекарства, което ни помага да ви дадем компетентен съвет и/или да ви предпазим от нежелани лекарствени взаимодействия. Според Световната Здравна Организация 50% от лекарствата са предписани, отпуснати или приемани неправилно.

С Уважение екипът на Фарма 2009

Общи условия

Пациентска карта (наричана по-долу само карта) се издава от и е собственост на Фарма 2009, ЕИК 200590299 (наричана по-долу аптеката).
Карта може да бъде издадена на физически лица над 18 години.
Карта се заявява и получава след коректно попълнен регистрационен формуляр.
Данните, които предоставяте са поверителни и ще бъдат използвани единствено за нуждите на аптеката, която е регистрирана като администратор на лични данни по Закона за защита на личните данни.
Картата се получава лично и на място поради специфичната здравна информация, до която дава достъп тя. Самата карта не е носител на информация.
Първоначалното издаване на карта е безплатно. В случай, че Вашата карта бъде загубена, можете да получите нова срещу такса от 1лв (един лев).
Картата е валидна 1 години считано  от датата на издаването и или от последната регистрирана покупка.
При покупки на стоки в аптеката, притежателят на карта получава бонус точки, като на всеки 6лв (шест лева), които той плаща се дава  1 (една) точка.
Точките могат да се ползват за отстъпка при следваща покупка, като на 6 (шест) точки се полага 1лв (един лев) отстъпка. Натрупаната отстъпка трябва се ползва наведнъж.