Меню
Меню

Сортиране

Производители

Вид

Ценови диапазон

Roche

Roche

Roche повече от 40 години доставят системи за измерване на кръвна захар в домашни условия. Accu-check е един от първите глюкомери за домашна употреба. Всички устройства от марката Accu-chek отговарят на най-високите стандарти за точност, прецизност и надежност. Глюкомерите Аку-чек са сертифицирани по ISO 15197:2013, което гарантира точността на резултатите от измерването на кръвна захар. Roche Diagnostics постоянно инвестират в разработване и оптимизиране на марката Accu-check. Постоянно се обновяват устройствата от серията с по-нови апарати. Отговорността към хората с диабет и високите стандарти на компанията се доказват с акцията по изтегляне и подмяна на няколко партиди тест, не покриващи фирмените стандарти за точност (повече за това може да прочетете тук ).

Roche

Roche Изображение

Roche повече от 40 години доставят системи за измерване на кръвна захар в домашни условия. Accu-check е един от първите глюкомери за домашна употреба. Всички устройства от марката Accu-chek отговарят на най-високите стандарти за точност, прецизност и надежност. Глюкомерите Аку-чек са сертифицирани по ISO 15197:2013, което гарантира точността на резултатите от измерването на кръвна захар.

Roche Diagnostics постоянно инвестират в разработване и оптимизиране на марката Accu-check. Постоянно се обновяват устройствата от серията с по-нови апарати.

Отговорността към хората с диабет и високите стандарти на компанията се доказват с акцията по изтегляне и подмяна на няколко партиди тест, не покриващи фирмените стандарти за точност (повече за това може да прочетете тук).

Сравнение на продукти