Обади ни се
02 961 32 36

Меню
Меню

Сортиране

Категории

Вид

Telic S.A.U.

Няма продукти, които да съвпадат с този критерий

Telic S.A.U.

Telic group произвежда и продава болнично оборудване и козметични продукти  насочена към  здравето, красота и спорта. Компанията гарантира, че продуктите отговарят на най-високите стандарти за  качество и безопасност . Telic group присъства в  повече от 80 страни,  но остава семеен бизнес . Това ги прави екип от професионалисти ангажирани със специфичните нужди на всеки един от свойте клиенти, чувствителни на проблемите, които съществуват в нашето общество и се ангажират с устойчива околна среда. В България се предлагат продуктите насочени към всички занимаващи се със спорт. Това са геловете и кремовете с марката OXD . OXD към професионални спортисти, аматьори и всички които спортуват. Повече за марката може да намерите тук .

Telic S.A.U.

Telic S.A.U. Изображение

Telic group произвежда и продава болнично оборудване и козметични продукти насочена към здравето, красота и спорта. Компанията гарантира, че продуктите отговарят на най-високите стандарти за качество и безопасност. Telic group присъства в повече от 80 страни, но остава семеен бизнес. Това ги прави екип от професионалисти ангажирани със специфичните нужди на всеки един от свойте клиенти, чувствителни на проблемите, които съществуват в нашето общество и се ангажират с устойчива околна среда.

В България се предлагат продуктите насочени към всички занимаващи се със спорт. Това са геловете и кремовете с марката OXD. OXD към професионални спортисти, аматьори и всички които спортуват. Повече за марката може да намерите тук.

Сравнение на продукти

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“. Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки.